"Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!"

Happy Vintage over premium payrolling

Ondernemers zijn het liefst bezig met één ding: het runnen van hun business. Personeel is onmisbaar, maar brengt de nodige risico’s en administratieve rompslomp met zich mee. Steeds meer bedrijven, waaronder Happy Vintage uit Schaijk, kiezen daarom voor premium payrolling van IndiviNu.“We nemen onze klanten gedoe met zieken, loonbeslagen en burn-outs uit handen”, zegt eigenaar Rosina van Dijck van het payrollbureau.

Happy Vintage is een snel groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met de perfecte styling van feestlocaties, variërend van het VIP-deck van Tomorrowland tot trouwfeesten op pop-up locaties. “We noemen onszelf aannemers in de evenementenbranche”, zegt Jenny Kouwenberg, het gezicht en het creatieve brein van Happy Vintage. Haar man Stefan is verantwoordelijk voor de logistiek. Bankjes, statafels, bijpassende barkrukken, stoelen, verlichting, kandelaars, kussens, tapijten en nog veel meer heeft Happy Vintage in de collectie.

 “We noemen onszelf aannemers in de evenementenbranche”

Daarnaast kunnen klanten bij Happy Vintage terecht voor de bar, inclusief drank en bedienend personeel. “Dankzij onze connecties met partners kunnen wij de klanten volledig ontzorgen. Denken in oplossingen is ons kenmerk.” De zaken gaan zo goed dat Happy Vintage in juli verhuist naar nieuwe, grotere locatie mét showroom in Schaijk.

Deel van het team:

Jenny is dolblij dat ze als het aankomt op personeel kan terugvallen op premium payrolling van IndiviNu. “Hierdoor krijgen wij binnen onze bedrijfsvoering meer tijd om ons te concentreren op de dingen die wij zelf leuk vinden. Ook al hebben we op papier dan geen personeel in dienst, de mensen die voor ons werken zijn wel echt een onderdeel van ons team.” Happy Vintage heeft duurzaamheid en inclusiviteit hoog in het vaandel staan. Vorig jaar werkte een Syrische vluchteling via IndiviNu voor Jenny en Stefan. “We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans. Voor ons is iedereen gelijk.” De band tussen IndiviNu en Happy Vintage bestaat al zo lang, dat Rosina inmiddels precies weet waar Jenny behoefte aan heeft. “Rosina is heel betrokken, altijd bereikbaar en denkt mee. Werknemers worden in persoonlijke gesprekken begeleid en geadviseerd. Ze maakt de pay-off ‘hoogstpersoonlijk’ absoluut waar.” Voor Rosina is dat niet meer dan vanzelfsprekend. “Ik ontzorg Jenny, zodat Jenny haar klanten kan ontzorgen.