"Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!"

Payrolling is Topsport bij IndiviNu. Met jou als winnaar!

Als ondernemer wil je geen gedoe, wel soepele samenwerkingen. En resultaat. Dat hebben ze bij uitzendbureaus IndiviNu en WerkNu goed begrepen. “Onze premium payrolling levert direct iets op. Of beter gezegd: we nemen de zorg over personeelszaken bij je weg”, aldus Tom van Bakel, vestigingsmanager van IndiviNu Boxmeer. “Bijkomend voordeel: we zijn heel hèndig!”

Met hun persoonlijke en laagdrempelige aanpak maken de specialisten van WerkNu en IndiviNu het verschil in regio Uden, Eindhoven en Boxmeer. “Wij zijn niet de grootste, niet de goedkoopste, wél de partij aan wie je hebt meeste hebt,” vindt Tom van Bakel. “Dat bewijzen de jarenlange relaties met onze klanten. En de leuke gesprekken die ik dagelijks voer.”

Doen waar je goed in bent

Hans Ebben, eigenaar van TOP Sport & Groen is een van die tevreden klanten. Net als veel andere ondernemers steekt hij zijn tijd liever in andere dingen dan perso­neelszaken. “Het bewandelen van de juiste routes kost veel tijd en ik heb niet altijd de juiste HR-kennis paraat. Mijn strategie is dan ook: doen waar je goed in bent. Wij zijn specialisten in sportvelden en groenvoorzieningen. IndiviNu is dat op het gebied van payrolling. We bundelen onze krachten, met alleen maar winnaars als resultaat!”

Hoogstpersoonlijke begeleiding

Tom van Bakel vervolgt: “Betrokken zijn, dat vinden we belangrijk. Daarom ga ik regel­matig langs bij Hans en zijn medewerkers.” Hans Ebben sluit aan: “Het contact is mak­kelijk. Na één telefoontje met Tom staat een medewerker bij IndiviNu op de loonlijst. Natuurlijk heb ik zelf inspraak in de arbeidsvoorwaarden en daarna wordt alles voor me geregeld. Van contract, salarisadministratie en premieafdracht tot per­soonlijke begeleiding, ook bij ziekte.”

Tom van Bakel: “Logisch! Ons motto is niet voor niets: hoogstpersoonlijk!”